Lomaviikoissa huomioitavaa!

Holiday Club Lomat ovat maksullisia lomaviikkoja yhdistyksemme jäsenille, Katinkullan Hiekkaniemi, Vuokatissa ja Lapinniemi, Tamperella.

Lomaviikot jäsenille, arvotaan. Miksi arvonta, koska meillä on jäseniä paljon ja usein on monta hakijaa samalle lomaviikoille, haluamme, että mahdollisimman moni pääsee nauttimaan lomaviikoistamme.

Tarkistathan vuokrauksen säännöt ennen ilmoittautumista lomaviikoille!

Kiinteistö Oy Lapinniemi V

asunto 43       viikko 16
vastike vuonna 2019 518 €

Pinta-ala 84,5 m2, 2 mh, keittiö, sauna, parvi 32m2, parveke,

Varustetaso: Liinavaatteet, astiasto 6 hengelle, jääkaappi, liesi/uuni, liesituuletin, mikro, astianpesukone, kahvinkeitin, paahdin, tv, sateliittikanavat, video, kasettiradio, puhelin, pölynimuri, poreamme, takka. Autopaikka

Osakkeen vaihtopäivä on kalenteriviikkoa edeltävänä perjantaina ja päättyy kalenteriviikon perjantaina. Huoneiston saa käyttöönsä klo 16.00 ja luovutettava klo 11.

TEHO:n jäsenillä on mahdollisuus myös viikon jakamiseen perjantai klo 16.00 – maanantai klo 11.00 / maanantai klo 16.00 – perjantai klo 11.00. Jakamisesta tulee sopia ennen arvontaan ilmoittautumista toisen jäsenen kanssa.

Kiinteistö Oy Lapinniemi XII

asunto 101     viikko 48
vastike vuonna 2019 440 €

Pinta-ala 70,5 m2, 2 mh, keittiö, sauna, parvi 31m2, parveke

LISÄTIETOJA Holiday Club kotisivuilta: http://www.holidayclubresorts.com/fi/kohteet/tampereen-kylpyla/

Kiinteistö Oy Katinkullan Hiekkaniemi

asunto 15.K.2. viikot 7 ja 37
vastike vuonna 2019 575 €

Paritalo
Pinta-ala 75,5 m2, 2 mh, keittiö, sauna, parvi 21 m2, terassi,
makuutilat 6 + 2 henkilöä

Varustetaso: liinavaatteet, astiasto, kahvinkeitin, vatkain, leivänpaahdin, mikroaaltouuni, jääkaappi-pakastin, liesi, liesituuletin, takka, astianpesukone, kuivaava pyykinpesukone, hiustenkuivain, tv, satelliittikanavat, kasettiradio, kuivauskaappi, puhelin, keskuspölyimuri, koneellinen ilmanvaihto, silitysrauta- ja lauta ja auton lämmityspistoke, internet- yhteys.

Polkupyörät (2 kpl) ja ulkogrilli käytössä viikoilla 20 –40.

Viikoilla 7 ja 37 kylpylään 2 käyttöoikeutta. (ko. viikoilla 2:lle hengelle 7 käyntikertaa. Käytännössä 14 lippua, mutta kylpylällä  käytössä 380 vaatekaappia, jos kaikki kaapit varattuna ei käyttöoikeusranneketta pysty jakamaan. Tämä tapahtuu joskus ruuhkahuippuina)

Osakkeiden vaihtopäivä on kalenteriviikkoa edeltävänä perjantaina ja päättyy kalenteriviikon perjantaina. Huoneiston käyttöönsä klo 18.00 ja on luovutettava klo 10.00

LISÄTIETOJA Holiday Club kotisivuilta:

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.