Jäsenyys

Voit liittyä jäseneksemme Tekniikan Asiantuntijat ry:n kautta osoitteessa http://www.ktk-ry.fi/jasenyys/liity-jaseneksi/ . KTK:n ja TEHO:n jäsenmaksuosuus on yhteensä 1,15 % palkasta. Jäsenmaksumme on palveluihin ja etuihin verrattuna hyvin kilpailukykyinen. Muistathan myös, että jäsenmaksut ovat verovähennyskelpoisia!


TEHO:n toiminta-avustus

TEHO maksaa toiminta-avustusta 35 euroa/jäsen/vuosi. Toiminta-avustusta ei makseta yksittäisille jäsenelle, vaan sen saamiseksi tulee järjestää tapahtuma, johon paikalliset jäsenet kutsutaan ja tapahtumasta laaditaan muistio. Muistio, kuitit ja osallistujalista allekirjoituksineen toimitetaan taloudenhoitajalle, joka maksaa avustuksen yhden jäsenen tilille jaettavaksi muille osallistujille.


KTK:n jäsenedut

TEHO:n jäsenenä saat myös kaikki KTK:n jäsenedut. Tutustu jäsenetuihin osoitteessa http://www.ktk-ry.fi/jasenyys/jasenedut/

Käy tutustumassa myös Memberiin, löydät sinne tästä   https://memberplus.fi/ .
Member+ tarjoaa ajankohtaisia etuja akavalaisten ammattiliittojen jäsenille sekä heidän perheenjäsenilleen.


Jos tietosi muuttuvat

Jos jäät eläkkeelle, äitiyslomalle, työttömäksi tai työnantajatietoihisi tulee muutoksia, muuttuneet tiedot tulee ilmoittaa KTK:n jäsenpalveluun http://www.ktk-ry.fi/jasenyys/jasenpalvelu/ . Myös muuttunut ammattinimike tulee ilmoittaa jäsenpalveluihin.